renielandgraff

Pannekakehuset

 • Publisert: 18.10.2016, 17:20
 • Kategori: Blogg
 • På lørdag reiste jeg nok en tur hjem igjen. Det ble veldig spontant og avgjørelsen tok jeg mens jeg lå på sofaen i treningstøyet. Jeg hadde snakket med Stine og krysset fingrene for at jeg kunne bli med henne på en bursdagsfest. Heldigvis fikk jeg lov til det, og hele kvelden endte med påmelding på pærra og en god hangover dagen etter. Men gøy var det! Den påmeldingen til paradise hotel kunne jeg vel vært foruten, men det var morsomt i øyeblikket. 

  I dag startet dagen med forhåpentligvis siste tur til tannlegen for i år. Nå er jeg heldigvis ferdig med å fikse tennene frem til trekking av visdomstann, som skal skje i januar. Etter tannlegebesøket dro jeg til Lillehammer for å møte Hanne. Vi spiste lunsj Pannekakehuset og herregud så god mat! Det ble vel og merke litt for stor porsjon for min del, litt for søtt, så neste gang skal jeg nok velge en annen på menyen. Retten med pannekaker og bacon høres himmelsk ut. Jeg bestilte små pannekaker m/ krem, iskrem og sjokoladesaus. Det var veldig godt, men også veldig mektig. 
  Fine Hanne ♥​  Pannekakehuset ligger i gågata på Lillehammer, et veldig koselig og søtt lokale. Anbefaler alle i området til å ta turen dit en gang. Jeg skal definitivt tilbake! 

  Etter at pannekakene var godt plassert i magen, gikk vi rundt i sentrum. Jeg fikk startet på julegaven til bestevennen og gjort meg en idé om hva jeg skal finne på til foreldrene mine. Det er første gang jeg er så tidlig ute med å ordne julegaver tror jeg. Mulig det skyldes den sterke julefølelsen jeg har at the moment. Når jeg kommer tilbake til Rena i kveld håper jeg at Jul i Svingen og Jul i Blåfjell har dumpet ned i postkassa! 

 • Publisert: 18.10.2016, 17:20
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  REBECCA HOLDER

  18.10.2016 kl.21:10

  Så utrolig hyggelig. Rart at det er SÅ kort tid igjen til jul .. haha

  Victoria Larsen

  19.10.2016 kl.09:55

  Så fine bilder! Koselig sted :)

  Renie Landgraff

  19.10.2016 kl.10:34

  Victoria Larsen: Tusen takk! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits