renielandgraff

Fredag 13:02

 • Publisert: 14.10.2016, 13:02
 • Kategori: Blogg
 • Det er freeedag! For min del blir dette en studiehelg der jeg skal sitte med forskjellige fag hele helgen. Jeg har nemlig ikke fått gjort noe tidligere i uken og neste uke blir det minimalt. Eksamen nærmer seg med stormskritt og jeg begynner å bli litt stresset. Jeg har troa på at jeg skal klare det, det er ikke et alternativ å tenke noe annet. Så nå er det bare å stå på og vise hva jeg er god for! 
  For at jeg skal klare å konsentrere meg om det jeg skal gjøre, må jeg ha det ryddig rundt meg. Oppvasken fra i går er tatt og kjøkkenet er ryddet. Når det er ryddig rundt meg er også hodet mitt ryddig. Når jeg også får blogging ut av hodet kan jeg sette meg til ro og lese. 

  Jeg vet dette er forbudt for mange før desember, men her i heimen er julemusikken på og jeg har allerede sett et par julefilmer. Som nevnt tidligere er jeg i et ekstremt julemodus og jeg klarer ikke slutte å tenke på jul. Alt rundt meg minner meg om høytiden og jeg vil bare pynte treet, se askepott og spise julekaker. Jeg skal ikke dra det riktig så langt enda, men jeg hadde ikke hatt noe i mot det! Grunnen til at jeg ikke prøver bli kvitt julefølelsen er fordi jeg vet av erfaring at hvis jeg ikke koser meg med den nå, blir den borte til neste år. Det er det som er kjipt, hvert år er jeg i julemodus ved september/oktober og når desember endelig kommer er ikke følelsen like sterk. Den er selvfølgelig der, men det er ikke det samme. Så i år har jeg valgt å bare la det gå og håpe på at den holder helt til slutten av desember. Haha. Jeg har til og med bestilt Jul i Svingen og Jul i Blåfjell på dvd! Jeg tenkte at siden NRK skal vise en ny julekalender i år er det greit å gå til innkjøp av mine to favoritter før det ikke går an å kjøpe de lenger. Nei, nå er klokken 13 gitt. På tide å starte med noe. Ha en fin dag!

 • Publisert: 14.10.2016, 13:02
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits