renielandgraff

Mine topp 3

 • Publisert: 05.10.2016, 14:30
 • Kategori: Blogg
 • Jeg kan godt tilbringe en fridag inne for å se på en serie, selv om det er strålende vær ute. Det hender at jeg får dårlig samvittighet, men det er sjeldent. Er det noe jeg elsker så er det å bli hekta på en serie og leve meg så inni handlingene at jeg blir forelsket i karakterene. Det varierer veldig i sjanger når jeg velger serie å se på, det kommer rett og slett an på humøret. Her er noen av mine favoritter! 

  SUITS

  Denne serien har jeg akkurat startet på og elsker den allerede. Det hjelper at hovedpersonene er pene å se på, hehe.. Suits handler i hovedsak om Mike Ross og Harvey Specter. Mike ble ved en tilfeldighet en del av et intervju for et advokatfirma da han rømte fra politiet etter at han fant ut at han ble lurt i en felle. Han er supersmart, husker alt og dette var grunnen til at han fikk jobben hos Harvey. Hele serien går ut på diverse saker de må løse og er en dramakomedie. Denne duoen er verdt å se på :)

  TEEN WOLF

  Da jeg skulle begynne å se på denne serien var jeg skeptisk. Jeg trodde det var en barnslig serie om varulver og andre skapninger, men det viste seg at den var utrolig spennende og fin. Den handler om en gjeng ungdommer som går på skole sammen. Hovedpersonene i de første sesongene er i hovedsak Scott, Stiles, Derek, Lydia og Allison. I første episode (slapp av, ingen spoiler) blir Scott bitt av en varulv og må tilpasse seg sitt nye liv som varulv. Med Stiles ved sin side må de finne måter på å takle uventede ting som skjer, samtidig som de skal gå på skole og være vanlige ungdommer. Det skjer noe hele tiden så denne serien blir aldri kjedelig. 

  THE FOSTERS  Jeg har sett at denne serien ligger på Netflix mange ganger, men det tok lang tid før jeg så første episode. Denne serien handler om familie, kjærlighet, intriger og problemer. Som navnet tilsier handler den om familien Fosters som består av Lena, Stef, Brandon, Jesus, Mariana, Callie og Jude. Lena og Stef er gift, Lena har en sønn fra før, Brandon. De adopterte Jesus og Mariana da de var 5 år gamle, mens Callie og Jude kommer inn i familien når serien starter. De er fosterbarn og har bodd i flere forskjellige fosterhjem etter at moren døde og faren havnet i fengsel. Serien følger familien i oppturer og nedturer, gjennom kjærlighet og svik. Anbefales virkelig!

  Alle disse seriene finner du på Netflix. Det dumme er at ikke hele serien på noen av de ligger ute.. Suits har startet med sesong 6 i år, og sesong 7 kommer i 2017, men det er kun 4 sesonger som ligger på Netflix. Teen Wolf derimot er alle fem sesongene ute. Sesong 6 blir sendt på tv i november. Jeg har kun sett de to sesongene som ligger ute av The Fosters, men må nettet kan man finne helt til sesong 4. Alle episodene i den sesongen har ikke kommet enda. 
  Så det er mye å glede seg til fremover! Jeg har et hat/elsk forhold til å måtte vente på episoder hver uke.. Veldig greit å vente siden jeg må fokusere på skolen nå, og ikke bli hekta på en serie. Men det er utrolig irriterende å måtte vente. Haha. 
   

 • Publisert: 05.10.2016, 14:30
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits