renielandgraff

Torsdag

 • Publisert: 29.09.2016, 20:15
 • Kategori: Blogg
 • Heyho! Wow, denne blogging går jo så det suser.. eller ikke. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har blogget, det har bare ikke blitt noe av. Nå fikk jeg plutselig lyst, så da må jeg vel passe på! Haha. 

  I dag har jeg vært på skolen noen timer for å jobbe med en obligatorisk oppgave som vi skal levere inn på lørdag. Da vi startet i dag lå vi ikke veldig godt an, men nå ser det lysere ut. Vi fikk gjort masse og har en plan på hvordan vi skal bli ferdige i morgen. Gleder meg til å få levert den inn sånn at jeg fokusere på andre fag. Oppdaget i dag at det kun er igjen TO mnd til første eksamen!! Det høres kanskje ikke så ille ut, men med fem fag, innleveringer, jobb og venner kan tiden bli knapp.. Jeg må få ståkarakterer i alle fag dette halvåret, har rett og slett ikke noe valg. Stryker jeg får jeg kanskje ikke skrevet bachelor til våren.. Som jeg pleier å si; den tid, den sorg! Det eneste jeg må gjøre nå er å prioritere riktig og jobbe hardt. 

  For noen minutter siden gikk K igjen, hun var her på middag i dag. Jeg prøvde meg på pizzahorn. Ikke det beste jeg har smakt, men de ble helt ok. Vi så på en serie som heter The haunted og det handler om spøkelser, demoner osv. Det skal være sanne historier og det gjør det ekstra creepy. Vi så kun to episoder, men jeg måtte likevel sette på en disneyfilm nå, hehe. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og lade opp til i morgen. Tror det blir en lang dag. Ha en god kveld!    

 • Publisert: 29.09.2016, 20:15
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Pernille

  29.09.2016 kl.20:34

  Så godt oppgaven går fremover. Og jeg er ganske så sikker på at du kommer i havn når den skal innleveres. Lykke til med oppgaveskriving, så ønsker jeg deg en fin kveld videre!

  Skriv en ny kommentar

  hits